Schadeverzekeringen

Laten we een kop koffie drinken

Heeft u een goedlopend bedrijf of gaat u net van start met uw onderneming? Er komt een hoop kijken bij een onderneming. Als ondernemer bent u zelf verantwoordelijk voor uw succes, maar ook voor de risico’s. Tijdens het in kaart brengen van deze risico’s maakt u vaak zelf al een afweging betreffende consequenties voor uw onderneming, uw personeel en uw privévermogen. Sommige risico’s zijn gering, maar helaas zijn niet alle gebeurtenissen te voorzien en te overzien wat betreft financiële gevolgen. Het is dan ook verstandig om uw onderneming te verzekeren. Denk bijvoorbeeld aan schade, diefstal van kostbare kantoorapparatuur of incassoproblemen met een klant. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste schadeverzekering voor uw bedrijf.

 

Loop geen onnodige risico’s en bescherm uw bedrijf tegen schade.

Onze aanpak

Er zijn vele verzekeringen voor uw bedrijf, maar welke verzekering is voor uw bedrijf van belang? Dit kan lastig te bepalen zijn. Wij kunnen u hierbij helpen. De adviseurs van Noorderland Adviesgroep hebben jarenlange ervaring in de verzekeringsmarkt. Wij maken de bedrijfsverzekeringen inzichtelijk en adviseren u welke verzekeringen voor uw bedrijf noodzakelijk zijn. Zo komen we tot de juiste verzekering(en) voor uw onderneming. Bij ons heeft u de zekerheid dat:

  • U geen onnodige kosten maakt
  • Verzekeringen elkaar niet overlappen
  • U profiteert van voordelige combinatie-pakketten
  • U kunt rekenen op gedegen maatwerk-advies

Deze zekerheden combineren wij met onze uitstekende service en jarenlange expertise. Dit maakt ons tot de partner op het gebied van verzekeringen voor uw bedrijf. Wilt u meer weten? Plan dan een vrijblijvende afspraak met ons in.

In het kort

Verzekeringen zijn van groot belang voor uw bedrijf. Welke verzekering(en) nodig zijn voor uw bedrijf is afhankelijk van de branche waarin uw bedrijf opereert, uw werkzaamheden en de grootte van uw bedrijf.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij bespreken de mogelijkheden voor uw bedrijf graag onder het genot van een kop goede koffie.